ULAŞTIRMA BAKANI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ…

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ilçemizi ziyeret etti. 21 Haziran 2009 günü saat 14.30 da Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım, Tokat Valimişz Dr. Recai Akyel, AK Parti Tokat Milletvekilleri Dr.Şükrü Ayalan, Osman Demir, Dilek Yüksel ilçemizi ziyaret etti. Almus Belediye Başkanımzı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan tarafından ilçemiz Serince Köyü altında yaklaşık 500 kişilik grup ile birlikte karşılanan misafirlerimiz Almus Tokaat karayolunda meydana gelen heyelanlı bölgeyi inceledi. Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürünü yol hakkında Bakanımıza bilgi verdi. Buradan Almus’a geçen misafirlere Almus Baraj Gölü kenarında Tokat Kebabı ve Balık ikram edildi. Almus Tokat karayolunun iyileştirilmesi için gerekenin yapılacağını söyleyen Bakan Binali Yıldırım’a Almus Belediyesi memurlarından Songül Şam ilçenin resimlerinin ve Almus Tokat Karayolunun heyelan bölgelerinin bulunduğu 2 fotoğraf albümü verildi.Bakan Binali Yıldırım İlçemizin doğal güzelliğine hayran kaldığını söyledi. Misafirlerimiz saat 16.00 sıralarında ilçemizde ayrıldı.