BAŞKANIMIZ MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYINLADI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer Beraat Kandili nedeni ile Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkan Özer mesajında “Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan Miraç Kandiline erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Miraç bir yükseliştir, bir hedeftir. Bu mübarek gecede yüce dinimiz İslam’ın ’yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ prensibini hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.
Bütün hemşerilerimin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik eder; İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.