İLAN/DUYURU

İLAN

Konu ile ilgili olarak kıyı sınırı ekteki dosyadadır. kıyı_kenar_cigisi.pdf_

Belediye Başkanlığından Duyuru :

Belediye Meclisinin 05.09.2019 tarih ve 27-28-29 sayılı kararı ile 3194 sayılı yasanın 8 /b maddesi gereği onaylanan 1/1000 ve 1/5000 lik tadilat imar planları 15.09.2019 tarihinden itibaren 1 ay süre ile ilan edilmek üzere Belediye ilan panosuna asılmıştır. İlgililerine ve Kamuoyuna ilanen duyurulur 15.09.2019 5000itd

Belediye Başkanlığından Duyuru

Belediyemize su, bina, arsa, arazi, çtv, ,ilan, reklam, dükkan kirası, kum, kepçe borcu olan vatandaşlarımızın borçlarını yatırmaları gerekmektedir. Yatırmayanlar hakkında kanuni işlem başlatılacaktır.

Belediye Başkanlığından Duyuru

Hava şartlarının soğuk olması nedeniyle konutlarınız da su ve su saatlerinin donmaması için gerekli tedbirlerin alınması önemle duyurulur.

İlçe Emniyet Amirliğinden Duyuru

Son zamanlarda vatandaşlarımızı arayarak kendilerini Polis, Savcı olarak tanıtıp, dolandırmak maksadıyla para isteyen şahıslara itimat etmeyiniz. Bu durumlarda Emniyete bilgi veriniz.

2 yorum

1. Elif Arslan Saç

Keşke babamla hep gittiğimiz yarım kalan vişne festivallerimiz yapılsa sanatçılar gelse şenlikler olsa Süleyman Arslan gitti Festival bitti.

2. Vefat edenleri de yazsalar son 10 yıl ya da 20 yıl olabilir

Cevapla