BELEDİYE BAŞKANIMIZIN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Regaip Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı Başkan Arıkan mesajında “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel günler ve geceler insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmalıdır.Bizlerde Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek aramızdaki kırgınlıkları gidermeliyiz. Yaşadığımız bu süreçte hemşerilerimin ve tüm İslam dünyasının mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.