BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında “Muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını karşılamak, karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak ve muhtarlıklarımızın tarihsel bağlarını korumak amacıyla her yılın 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak belirlenmiştir.
Muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekle birlikte, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimle göreve geldiklerinden, hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görev yürütmektedirler. İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımız üzerlerine düşen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Bu duygularla tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum.” dedi.