AKPARTİ 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Akparti Almus İlçe Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Kasım 2011 tarihinde Almus Belediyesi Süleyman Arslan Parkındaki Düğün Salonunda Akparti Tokat Milletveklkili Dr.Şükrü Ayalan, Akparti Tokat İl Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu,Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan,Turhal Belediye Başkanı Ali Göze, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, Ormandibi Belediye Başkanı Alattain Dikmen,Almus İlçesi İl Genel Meclisi üyeleri Ercan Gürer, Yıldıray Yılmaz ve Turhal İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Han, Akparti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Akparti Tokat Kadın Kolları Başkanı Anşa Avar, Akparti Almus İlçesi Kadınlar Kolu Başkanı Nebahat Akkan’ın katılımı ile yapıldı.