Günlük Arşiv: 5 Kasım 2017

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TOKAT KİTAP GÜNLERİ FUARINI ZİYARET ETTİ…

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan veşi Cevriye Arıkan Tokat Belediyesinin katkıları ileTokat ‘ta düzenlenen ve 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında açık olacak Toak Kitap Günleri Fuarını ziyaret etti.Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada “Tokatlı kitap severlerin coşku ve heyacanla koştuğu ve büyük bir ziyaretçi yoğunluğuna sahne olan 1.kitap fuarına eşimle ziyaretimde bizleri sıcak ilgi ... Devamını Oku »

BELEDİYEMİZ BUTİK OTEL TAMAMLANIYOR

Belediyemiz öz kaynakları ile İlçemiz Ötükent mahallesine yaptırılan Belediye Butik Otel tamamlanıyor. 38 odadan oluşan otelimiz yaklaşık 110 kişilik olacak. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan tesisle ilgili olarak “Bizim belediyemize ait olan ve uzun yıllardır özel şahıslar tarafından kendi mallarıymış gibi kullanılan işgal altındaki arazimizi hukuki takip sonucunda yeniden kazanarak bu tesisi Gaziosmanpaşa Üniversitesi Almus Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin barınma ... Devamını Oku »

ATİLLA BARUÇU’NUN ALMUS İZLENİMLERİ

Uzun yıllar ilçemiz EÜAŞ ‘ta çalışıp emekli olarak Ankara’ya yerleşen aslen Hatay’lı olan Atilla Barutçu’nun ilçemiz ile ilgili düşüncelerini ve ilçemiz Tufantepe’den çekmiş olduğu fotoğrafları yorumsuz yayınlıyoruz. DOĞA HARİKASI Almus TOKAT ili 820 rakım. Huzur ve sukut şehri. Yeşilin her türlüsü. sağlık ve sıhhat yüklü atmosfer Başarılı bir yerli yönetim ruhu. mimari yaklaşım. Rahmet ve saygıyla andığımız Devlet adamı Merhum ... Devamını Oku »

Top