TOKAT VALİSİ SAYIN DR.RECAİ AKYEL İLÇEMİZ ESNAFINI ZİYARET EDİP BİRLİKTE İFTAR YAPTI…

İlimiz Valisi sayın Dr.Recai AKYEL bugün (08 Eylül 2008 günü) ilçemizi ziyaret etti. Yanında Tokat Tokat Vali Yardımcısı Şükrü ÇAKIR il Genel Meclisi Başkanı Mehmet ELİBOL, İl Özel İdaresi Genel sekreteri Muhlis YEŞİLYURT ve daire amirleri ile birlikte saat 17.30 da ilçemize gelen Sayın Valimizi İlçe Kaymakamımız Tolga TOĞAN ve Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan karşıladı.Birlikte İlçemiz esnafını dükkanlarında ziyaret eden Valimiz yolda zaman zaman karşılaşmış olduğu küçük öğrencilerle sık sık sohbet etti.Esnafların ve vatandaşların dertlerini dinleyen Valimiz iftarı İlçe esnafı ve İlçe Protokolünün katıldığı yaklaşık 250 kişi ile birlikte yaptı.Yemekten sonra bir konuşma yapan Sayın Valimiz konuşmasında “Hepinizi devletim, hükümetim, vilayetim ve şahsım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle bu organizasyonu düzenledikleri için ilçe kaymakamlığımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında belirtildiği gibi amacımız siz halkımızı mutlu etmek, bunun için çalışıyor bunun için üretiyor ve bu amaçla sizleri ziyaret ediyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuz sizlerin üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. İstediğiniz zaman makamımıza gelebilir istediğiniz zaman bizleri arayabilirsiniz’’ dedi. Valimiz Sayın Dr. Recai Akyel’in konuşmasının ardından vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek sorunları ve istekleriyle ilgili çeşitli notlar aldı ve kendilerine imkanlar dâhilinde istekleriniz yerine getirilmeye çalışılacaktır’’ dedi. Sayın Valimizin Konuşması sonrasında İlçemiz esnafları adına Osman Cihangir tarafından bir çiçek verildi.