TÜM TOKATLILAR KONFEDERASYONU BAŞKANI BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ..

Tüm Tokatlılar Konfederasyonu (TÜMTOKKON) Genel Başkanı ve Avrasya Tokatlılar Federasyon Başkanı Filiz Yılmazer, çalışma arkadaşlarından Hacer Doğan, Basın danışmanı Fatih Karaman ve Almus Belde ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Abdülkadir Türk ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret eden Tüm Tokatlılar Federasyonu Genel Başkanı Filiz Yılmazer “ İstanbul’da yaşayan Tokat lı hemşehrilerimizin kurmuş oldukları federasyonların üst birliği olan TÜMTOKKON olarak bir süredir Tokat ’ımızın Milli Eğitime bağlı okul ve öğrencilerinin bir takım ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Konfederasyon olarak kendimize, Gurbetten Sılaya gönül köprüsü olabilmeyi misyon olarak belirledik. Bu sene kendisi de bir Almus lu olan ve faaliyetlerimiz de büyük desteklerini gördüğümüz Almuslular Derneğimiz üyelerinden, Tokat Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Abdülkadir Türk Müdürümüzle konuyu istişare ettik. Çalışmalarımızı daha sistemli yürütmek adına alfabetik sıralamaya da uygun düşeceği için 2018-2019 öğretim yılı için Almus ilçemizi pilot ilçe olarak seçtik, inşallah bu sene Almus merkez ve tüm köy ve beldelerinde bulunan anaokulu, ilk ve orta okul öğrencilerimizin tamamı olan yaklaşık 2000 öğrencimize çorap, bot, kaban, kırtasiye gibi bir çok ihtiyaçlarını karşılamayı planladık. Bu ihtiyaçları İlçemiz Merkezi ve Belde ve köylerinde eğitim gören tüm öğrencilerimize vereceğiz. Amacımız İlimiz öğrencilerine destek olabilmek, Bunun yanı sıra okul ve cami bahçelerimizin bank ve oyun bahçeleri gibi bazı ihtiyaçlarını da karşılamayı düşünüyoruz.”  dedi.

Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret eden misafirlerimize Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin teşekkür ederken Konfederasyon çalışmalarına ilçemizde gerekli desteğin verileceğini söyledi.