TÜRKİYE MALİ SEMPOZYUM BİLİM KURULU ÜYELERİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ..

2013 Yılı içinde yapılacak olan 28. Mali Sempozyum Bilim Kurulu Üyeleri İlçemiz Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ın daveti üzerine ilçemizi ziyaret etti. Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde yapılması düşünülen Türkiye 28. Mali Sempozyumunun Tokat’ta yapılabilmesi için Gaziosmanpaşa Üniversitesinde incelemeler yapan Türkiye 28.Mali sempozyum Bilim Kurulu Üyeleri Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kenan Kara, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Murat Sayılı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yaşar Akcay, Maliye Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr.Halit Çiçek ve Almus MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr Fatih Polat ile Türkiyenin değişik üniversitelerinden Akademik Bilim Kurulu üyeleri İlçemiz Belediye Başkanının onurlarına verdiği akşam yemeğine katıldı. Yemeğe katılan misafirlere daha sonra Almus Kaymakamlığı bünyesinde OKA Projesi kapsamında yaptırılan tesis ve Almus Meslek Yüksek Okulu gezdirildi.