TOKATLI ŞEHİT AİLELERİNİ İLÇEMİZDE MİSAFİR ETTİK…

Belediye Başkanlığımız ve Almuslular Derneği tarafından ortaklaşa tertip edilen Tokatlı Şehit Ailelerinin Almus ziyareti gerçekleşti. Saat 10.30 da Tokat Belediye Başkanlığının tahsis ettiği araçla ilçemize gelen Tokatlı Şehit Ailelerinde oluşan yaklaşık 50 kişilik misafir gurubuna Almuslular Derneği Başkanı Hasan Önür ve Dernek yönetimide eşlik etti.

Almus Baraj Gölünde tekne gezisi ile başlayan programda şehit ailelerine Almus Baraj Gölü gezdirildi. Misafirlere Almus Belediyesi Yunus Emre Parkında  çay ile ikram edildi. Saat 14.00 da Almus RY Tufantepe Öğretmenevindeki programa Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman, eşi Neşe Toraman, 48.Piyade Alay Komutanı P.Alb. Rıfat Dönel, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve eşi, Almus Kaymakamı Hamza İnam, eşi Betül İnam,Tokat İl Jandarma Komutan Vekili J.Alb. Erdinç İnal,   Almus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan, Tokatlı Şehit Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Demirel, Almuslular Derneği Başkanı Hasan Önür, şehit aileleri ve davetliler katıldı.

Tokat Valisi Dr.Ömer Toraman, Tokatlı Şehit Aileleri Derneği Başkanı İbrahim Demirel ve Almuslular Derneği Başkanı Hasan Önür birer selamlama konuşması yaptılar. Almus Belediye Başkanlığınca katılımcılara canlı müzik eşliğinde balık ikram edildi. Program sunuculuğunu Almuslular Derneği Başkan Yardımcısı Abdülkadir Türk yaptı.

İlçemiz esnaflarından Osman Cihangir protokol ve şehit ailelerine üzerinde Almus haritası bulunan birer sofra bezi hediye ederken, Kendisi Almus’lu olan ve Tokat’ta faaliyet gösteren Aktar Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Aktar Şehit çocuklarına talep halinde sorumlusu olduğu sürücü kursundan ücretsiz ehliyet vereceğinin müjdesini verdi.

İlçemizde bu etkinliğin yaşanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken yurdumuzun değişik bölgelerinde şehit olanlara Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

sdr

dav