TOKAT VALİMİZ İLÇEMİZDE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU…

2012 Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Şerif Yılmaz veda ziyeretleri kapsamında ilçemizi ziyaret ett. İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret eden Valimiz Şerif yılmaz buradan Almus Belediyesine geçti. Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan ve Belediye personeli tarafından Belediye girişinde karşılanan Valimiz ve İlçe Kaymakamımız Belediye Başkanımız ile makamında bir süre görüştü.
Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Sayın Valimiz Şerif Yılmaz’a ve İlçemiz Kaymakamlığı görevinden Sakarya İli Kocaali İlçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Ahmet Odabaş’a İlimiz ve İlçemizde yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyor. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.