TOKAT MİLLETVEKİLİ ŞÜKRÜ AYALAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ…

Akparti Tokat Milletvekili Dr.Şükrü Ayalan ilçemizi ziyaret etti. Belediyemiz önünde Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, İlçemiz İl Genel Meclisi Üyeleri Yıldıray Yılmaz, Ercan Görür, Akparti İlçe Başkanı Ramazan Armağan, Akparti Kadın Kolları Başkanı Nebahat Akkan, Gençlik Koları Başkanı Mustafa Tali tarafından karşılanan milletvekilimize Almus Belediyesinde belediye çalışmaları ve İlçemiz sorunları hakkında Belediye Başkanımız tarafından brifing verildi. Buradan Kaymakamlığa geçerek İlçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret eden Tokat Milletvekilimiz Şükrü Ayalan ve beraberindekiler Kaymakamımız Ahmet Odabaş’a İlçemizdeki görevinin hayırlı olmasını dileyerek bu görevinde başarılı olmasını dilediler. Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Almus Belediyesi tarafından yaptırılan ve halen yapımı devam eden halı saha allt katında bulunan yüzme havuzu inşaatını, Almus Şehir stadı yanından başlayıp Tufantepeye kadar devam eden sahil yolu inşaatını gezdi. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan her iki tesisin de en geç bir ay içinde bitirileceğini söyledi. Tokat Milletvekilimiz Dr. Şükrü Ayalan ve İlçemiz Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Tokat’ta bölgesel yayın yapan Güneş TV muhabirinin sorularını yanıtladılar. Buradan İlçemizde yapımı devam eden Almus Meslek Yüksek Okulu inşaatına geçen milletvekilimiz ve beraberindekiler inşaatı gezerek inşaatın seyri hakkında bilgi aldı. Almus Devlet Hastanesinin inşaatının gezilmesiyle devam eden ziyaret Almus’ta TOKİ tarafından yaptırılan 2. etap 240 adet Alt Gelir Grubu inşaatına geçti. Milletvekilimize iş yeri Şantiye şefin tarafından verilen bilgiye göre 10 blok halindeki inşaatın tamamının kaba inşaatının en geç 15 kasıma kadar bitirileceği bilgisi verildi. Ziyaretin son durağı Almusta yaptırılan ve 160 aileye teslim edilen TOKİ 1. etap konutlarının bulunduğu Almus Suı deposu yanındaki TOKİ konutları oldu. Burada konut sakinleri ile bir süre görüşen Milletvekilimiz Dr.Şükrü Ayalan beraberindekiler ile burada vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.