KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN İFTAR YEMEĞİ…

İlçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş ile Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ın geleneksel olarak ilçemiz esnafına ve halkına verdiği iftar yemeği bu yıl daha coşkulu bir şekilde geçti.
Almus Belediyesine ait Süleyman Arslan Parkı içinde bulunan Sosyal tesiste verilen iftar yemeğinin ana konusu dört yıl önce Tokat’a taşınan Gaziosmanpaşa Üniversitesine bağlı Almus Meslek Yüksek Okulu binasının yaklaşık 4.000.000 TL harcama yapılarak yeni yapılan binasının bitmesi nedeniyle Almus Meslek Yüksek Okuluna İlçemiz esnafı ve halkının olabilecek sıkıntılarının çözülmesi noktasında yapılacak katkıların neler olabileceği idi. İftar yemeğine Almus Meslek Yüksek Okulu Müdür Fatih Polat, Ataköy Belediye Başkanı Ali Sardoğan, Cihet Belediye Başkanı Şenel İskender,, Çevreli Belediye Başkanı Abdullah Cabadan, Dikili Belediye Başkanı Ömer Yeter, Gölgeli Belediye Başkanı Salih Aykurt, Görümlü Belediye Başkanı Erdoğan Çoban ile ilçemiz esnafı katıldı. İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş yemekten sonra yaptığı konuşmasında yemeğe katılanlara katılımlarından ötürü İlçemize bu yıl yeniden taşınan Almus Meslek Yükssek Okulunun demirbaş temininde esnaftan deste istedi. Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’da yaptığı konuşmada davete eden tüm katılımcılara teşekkür ederek Almus Meslek Yüksek Okuluna destek olunmasını istedi. Toplantıya katılan tüm Belediye Başkanları Almus Meslek Yüksek Okuluna birer bilgisayar alınması konusunda söz verdi. Daha sonra İlçemiz esnafından da yemeğe katılan bir çok esnafımız Almus Meslek Yüksek Okuluna bilgisayar alınması sözü verdi.