İSTANBUL MUHTARLAR FEDERASYONUNDAN İLÇEMİZE ZİYARET

Doğa harikası Almus’umuzu İstanbul Muhtarlar Konfederasyonu ziyaret etti. Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, Başkan Vekili Murat Hakverdi, Anadolu Bölge Başkanı Muhtar Soner Eker, Başkan Yardımcısı Önder Ay, Başkan  Yardımcısı Sebahattin Kefelioğlu, Başkan Yardımcısı Hasgül Bakır, Delegemiz İlhan Düzülütaş,  Atlas Yardım derneği Başkanı Ferda Altıntaş ilçemizi ziyaret etti.

Almus Muhtarlar Derneğimizin daha önceki tarihlerde İstanbul da ziyaret ettikleri İstanbul Muhtarlar Konfedarasyonu Başkan ve yöneticileri ile Atlas Yardım Dernekleri Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan misafir grubunu İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam ve Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ve Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yunis Baydoğan 06 Nisan 2018 günü ilçemize gelen misafirlere  RY Tufantepe Öğretmenevi Butik Otelde bir kahvaltı verildi. Öğleden sonra İlçemiz Hükümet Konağında Belediyemizce Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğine geçici olarak tahsis edilen Yardım Çadırında gelen misafirler İstanbul’dan getirdikleri yardım malzemelerini Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yunis Baydoğan’a teslim etti. Daha sonra gelen misafirlere bir tekne turu yaptırıldı.Misafirlerimiz RY Tufantepe Öğretmenevi Butik Otelde verilen yemek ardından Almus Muhtarlar Derneği tarafından misafirlere plaket verildi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut’ta İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam, Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ve Almus Köy ve Mahalle Muhtarları derneği Başkanı Yunis Baydoğan’a “Darbeye Direnen Kalemler” adlı kitabı hediye etti.