“GELECEĞE NEFES” KAMPANYASI KAPSAMINDA İLÇEMİZDE AĞAÇ DİKİMİ YAPILDI

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşların yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan  “Geleceğe Nefes”  kampanyasında İlçemizde ağaç dikimi yapıldıı.
Bu kapsamda; tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz Almus’ta da  11 Kasım 2019 Pazartesi günü Kaymakamımız Emre ÇİFCİ, beraberinde Belediye Başkanı Bekir ÖZER, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve Almus Orman İşletme Müdürlüğünün personellerinin katılımı ile  Eski İmam Hatip Ortaokulu Bahçesine ve Akarçay Görümlü Beldesi Armutalan Mahallesi baraj kıyısındaki mesire alanına ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi.Ağaç dikimine katılan öğrencilere Kaymakamımız Emre ÇİFCİ  fidan dağıtımı yaptı. Sonrasında topluca hatıra fotoğrafı çekildikten sonra  faaliyet son buldu.