BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin ARIKAN yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayınladı Başkanımız mesajında “Her yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi umut edilen yeni dilekleri de getirir. Her yeni yıl öncesi tatlı telaşlarla, yepyeni heyecanlarla umuda yolculuğun başladığı günlerdir. Yaşanan  pek çok olumsuzluğa rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle  yepyeni bir yıla daha giriyoruz.Sahip olduğu doğal zenginliklerle ayrıcalıklı bir yer olan Güzel Almus’umuz da yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm hemşehrilerimle paylaşıyor, 2014 yılının tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, Tüm hemşehrilerime mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum..” dedi.

baskan