BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında “Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi hatırlanarak, bu özel günleri sadece yakın çevremizle değil; yoksullarla, öksüz ve yetimlerle, yaşlılarla, kimsesiz darda olan vatandaşlarımızla, kısaca ilgiye, desteğe muhtaç herkesle kederi ve sevinci paylaşarak kutlamalıyız.Öteden beri bu özel günlerde, güzel İlçemizin güzel insanlarında her zaman var olan birlik ve beraberliğin devam ettirileceğine, daha çok çalışarak İlçemizin gelişiminde layık olduğu yerinden daha da ileriye götürüleceğine, bir huzur ve güven şehri olmaya devam ettirileceğine inancım tamdır.Bu düşüncelerle hemşehrilerimin ilçemizde görevli kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının Kurban Bayramlarını kutluyor, esenlik, mutluluk, başarı dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.” dedi.