BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Ak Parti Almus Geçlik Kolları Başkanlığına seçilmesi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da

Ak Parti İlçe Kongremizin tamamlanması ve devir teslimini takiben, Almus Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı için başvuruda bulunan birbirinden değerli gençlerimizden Onur Oğuz, Emre Kırgın ve Erkan Tan kardeşlerimizin Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı komisyonu marifetiyle yapılan mülakat mütalaa ve değerlendirilmesi sonucu Almus Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak tek aday olarak gösterilen Erkan Tan Kardeşimizi kutluyor, görevinde başarılar diliyorum.Onur Oğuz ve Emre Kırgın kardeşlerimizin de aynı değerde dava sahiplenmişliği ve sorumluluk bilincinde olduğu; ekip ruhuyla birlik beraberlik içinde önümüzdeki çalışma mücadelesi içinde olacaklarına inancım tamdır.Ayrıca devredecek olan Gençlik kolları başkanımız Ahmet Çiğdem ve çalışma arkadaşlarına bugüne kadar davamıza verdiği katkılar ve başarılarından dolayı minnet ve Şükran’la teşekkür ediyor,bundan sonraki süreçte de bir nefer olarak yardım ve katkılarına ihtiyaçlı olduğumuzu belirterek sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.