BELEDİYE BAŞKANIMIZ TOKAT KİTAP GÜNLERİ FUARINI ZİYARET ETTİ…

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan veşi Cevriye Arıkan Tokat Belediyesinin katkıları ileTokat ‘ta düzenlenen ve 31 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında açık olacak Toak Kitap Günleri Fuarını ziyaret etti.Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada “Tokatlı kitap severlerin coşku ve heyacanla koştuğu ve büyük bir ziyaretçi yoğunluğuna sahne olan 1.kitap fuarına eşimle ziyaretimde bizleri sıcak ilgi ve alaka ile karşılayan Tokat Kent konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz Beyefendiye teşekkür ediyorum.Yine birbirinden seçkin şair, yazar ve yayınevi kuruluşlarını Tokat Kitap Günlerine davet ederek değerli edebiyatçılarla bizleri buluşturan Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu ve ekibine teşekkür ediyor şükran’la sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.