BELEDİYE BAŞKANIMIZ TARIM FUARI AÇILIŞINA KATILDI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer 18-21 Eylül tarihlerinde Tokat Kapalı Pazar da açılan Tokat Tarım ve Hayvancılık Gıda ve Yöresel Ürünler fuarına katıldı. Konu ile ilgili olarak başkanımız sosyal medya hesabından ” 18-21 Eylül Tokat Tarım Hayvancılık Gıda ve Yöresel Ürünler açılış ve Tokat Ahilik Haftası Kutlama programlarına Sayın Valimiz Dr.Ozan BALCI, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekilimiz Sayın Yücel BULUT, Akparti Tokat Milletvekili Sayın Mustafa ARSLAN, Tokat Belediye Başkanı Sayın Eyüp EROĞLU, Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Ali ÇELİK, Siyasi Parti İl Başkanları ve İlgili Kurum Amirleri ile birlikte katılım sağladık.Fuarın Tokatımıza hayırlı olmasını diler Tarımsal kalkınmanın temellinin atıldığı bu programda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.