BELEDİYE BAŞKANIMIZ KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI…..

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Kadir Gecesi nedeniytle bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında “Bin aydan daha hayırlı olan bu güne bir kez daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının 27.gecesi kutladığımız bu mübarek gece aynı zamanda Ramazan Bayramının da müjdecisidir.
Cenabı Allah insanlığa rehber olarak kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerimi Kadir gecesi indirmeye başlamış olması sebebi ile çok faziletli ve mukaddes sayılan bir gecedir. Bu gecenin manevi hazzını hissetmemiz gerekir.
Ağustos gecesi idrak edeceğimiz bu gece, Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.Bu vesile ile tüm Almus’lu hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni kutlar, bu gecenin,ilçemize, bölgemize, ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini yüce ALLAH’tan niyaz ederim.”
dedi.