BELEDİYE BAŞKANIMIZ KADINLAR GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI…

Belediye Başkanımız Ak Parti Almus Kadın kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kadınlar Günü kutlamasına katıldı. Kadınlar Günü kutlamaları bu yıl Fatıma-Tüz Zehra Külliyesi Konferans Salonunda yapıldı.Kutlamalara Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ‘ın yanı sıra  Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, Ak Parti Almus İlçe Başkanı Şeref Yılmaz, Almus Müftüsü Mustafa Şanver, Ak Parti Almus Kadın kolları Başkanı Raziye Evcil, Ak Parti Almus Gençlik Kolları Başkanı Erkan Tan ‘ da katıldı.
Kutlamalarda Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer ve Ak Parti Almus İlçe Başkanı Şeref Yılmaz birer konuşma yaparak katılımcı bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. İlçe Müftüsü Mustafa Şanver Kadınlara İslam dininin verdiği değer konulu sohbetten sonra dua yaptı. Fatıma-Tüz Zehra Kız Kur’an Kursunda öğrenim gören hafız adayı kızlarımızın Kur’an-ı Kerim ve ilahi okumaları ile program sona erdi. Programdan sonra Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ilçemizde rahatsızlığı nedeniyle kutlamalara katılamayan kadınlarımızın evlerine eşi Cevriye Arıkan ile bir ziyaret gerçekleştirdi.

edf

sdr