BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADOS’UN VERDİĞİ KAHVALTIYA KATILDI…

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ve eşi Cevriye Arıkan, İl Genel Meclisi Üyemiz Yüksel Mirzaoğlu ve eşi Türkan Mirzaoğlu Şubat Ayı içinde kurulan ADOS ‘un (Almus Doğa Sporları Derneği)  vermiş olduğu kahvaltıya katıldı. Belediye Başkanımızca ADOS’a tahsis edilen İlçemiz Halı Saha yanında bulunan Sosyal Tesisteki kahvaltıda Nisan içinde dernek tarafından organizesi yapılacak olan doğa yürüyüşleri, turizm haftası etkinlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız katıldığı yemekle ilgili olarak Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli Almuslu hemşehrilerim; ADOS çok iyi başladı. Almus Doğa Sporları Derneği olarak kurulmuş ve adında ihtiva ettiği doğa sporları kapsamını daha şimdiden çoktan aşmış; Derneğimizin ALMUSLU DOSTLAR DERNEĞİ olarak da okunabileceği algısı ile birlikte; başarıya ulaşan her spor ve diğer girişimlerin başarısı İçin işin başında gelen; ÖNCE DOSTLUK ilkesini hayata geçirerek,Belediyemize ait olan ve Derneğimizin kullanımına tahsis ettiğimiz HALI SAHA -HAVUZ -KONDİSYON SALONU SOSYAL TESİS BİNASINDA Dernek üyeleri ve eşleri ile birlikte çok yoğun katılımlı açık büfe ve üstün kalite bir sunumla, tüm gönüllüleri kahvaltı da buluşturmuştur. Çiçeği burnunda Derneğimiz 17 Nisan da Tokat Valilik önünde yapılacak turizm haftası etkinliğinde Almus ‘umuzun temsil edilmesi ve yine önümüzdeki günlerde orman ağaçlandırma çalışmasının yanı sıra ilerleyen günlerde Temmuz ayı içerisinde KANO FEDARASYONU tarafından Almus da yapılması planlanan kano yarışması etkinliklerine Almus adına katılım için hazırlık çalışmalarına başlamıştır.Dernek yönetim ve üyelerinin Almus ‘umuz adına çok şey yapacaklarına inanıyorum.Kişisel ve kurumsal olarak ADOS’un tüm faaliyetlerinin yanında ve desteğinde olacağımın bilinmesini istiyorum. EL ELE,YÜREK YÜREĞE,HEP BİRLİKTE, ALMUS İÇİN; HEP İLERİYE, ALMUS ‘UMUZU GELİŞTİRMEYE…Tüm dernek mensuplarına bugünkü kahvaltı tertibi ve ilerki günlerde yapacakları faaliyetler için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.