Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

baskan

Almus Belediye Başkanı H.Hüseyin Arıkan Dünya Kadınlar Günü ile ilgilenen mesaj yayınladı.

“Saygıdeğer bayan hemşehrilerim 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tüm içtenlikle kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

Her yıl belediyemizin aksatmadan düzenlediği Dünya Kadınlar Günü programımızı ülkemizin güneydoğusunda yaşanan tatsız ve üzücü olaylar nedeniyle yapamadığımız için affınıza sığınıyorum. Bu vesile ile Kadına şiddet meselesi başta olmak üzere mevcut sorunlarla kararlı bir biçimde mücadeleye devam edeceğiz. Kadınlarımızı hayat şartlarında daha da iyileştirmeye ve siyasî anlamda varlık gösterme hususunda kendilerine destek olacağımızı vurgulayarak tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutlar saygılar sunarım.

H.Hüseyin Arıkan
Almus Belediye Başkanı”