ANKARA’DA TOKAT GÜNLERİ SÜRÜYOR…

Tokat Valiliğince Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 21-25 Nisan 2010 tarihleri arasındaki Ankara’da Tokat Günleri devam ediyor. Bu etkinlik çerçevesinde ilçemiz adına kurulan standı daha evvel Almus Kaymakam vekilliği görevinde bulunan Yeşilyurt Kaymakamımız Zafer Oktay ziyaret etti. Daha sonra sırası ile ilçemiz standını AK Parti Tokat Milletvekili Osman Demir AK Parti İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya ile birlikte ziyaret etti. Ziyareti sırasında İlçemize hayran kaldığını söyleyen AKParti İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya ilçemiz ile ilgili her türlü teklifi destekliyeceğini belirtti.Stand görevlilerinin ilçemiz için Kapalı Spor Salonu istediği AK Parti İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya konuyu Spor Bakanımız M.Faruk Özak’a iletyeciğinin sözünü verdi.Daha sonra İlçemiz standını ziyaret eden Merhum Tokat Valimiz Recep Yazıcıoğlunun kardeşi M.Sait Yazıcıoğlu Valiliği sırasında ilçemizde Recep Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan Valilik Konağının resmine bakarken gözleri dolu dolu ” Ben daha evvel burada kalmışltım” sözcükleri ile standımıza başarılar dileyerek ayrıldı.Saat 17.30 sıralarında standımızı AK Parti Tokat Milletvekilimiz Dilek Yüksel ile Devlet Bakanımız Sayın N.Faruk Özak ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında standımıza övgü dolu sözler söyleyen Devlet Bakanımız İlçemizde spor saolunu yapılaması isteyen görevlilere Spor salonu yapılması konusunu inceleyeceğini söyledi.