ALMUS TOKAT KARAYOLU GENİŞLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR…

Almus-Tokat karayolunda yol genişleme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içinde İlçemiz Serince Köyü altındaki heyelanlı bölümde yapılan iyleştirme çalışmalarından sonra bu yıl içinde DSİ Samsun Bölge Müdürlüğünce yapılan ihale sonucunda yüklenici firmanın Mamu Beli ile Almus İlçesi Mücavir alan başlangıcınına kadar olan yaklaşık 3.5 km lik bölümde drenaj, keskin virajları azaltma, istinat duvarı ve yol genişleme çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ın verdiği bilgiye göre yürütülen bu işlerin yanı sıra bu yıl içinda Almus Tokat karayolunda yol genişlemesi ve iyileştirilmesi amacı ile DSİ Samsun Bölge Müdürlüğünce 2 ihalenin hazırlıkları devam ediyor.