ALMUS DEVLET HASTANESİ ACİL YOLU AÇILIYOR

Almus Devlet Hastanemizi İlçe Merkezine uğramadan Tokat Yoluna bağlanıyor. Devlet Hastanemiz ile Almus Tokat kara yolu arasında bulunan yaklaşık 250 metrelik güzergahı üzerinde bulunan mülk sahiplerinin rızası ile açılıyor. Açılan yeni yol 7 metre genişliğinde olacak ve en kısa zamanda Belediyemizce yol kaplaması yapılacak.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada “Geçtiğimiz yıllarda Hükümetimizce yapılarak hizmete sunulan Almus Devlet Hastanemizin Acil kısmından hastalarımızın en kısa yoldan Tokat ‘a ambulans ile taşınmasını sağlayacak yol istikametinde yer alan özel mülk sahipleri ile anlaşma sağlanmış, sözlü taahhütlerin hemen ardından, hastanemizin acil bölümünden başlamak ve batı kısımdaki otoparktan devam ederek Almu-Tokat yoluna kesintisiz ulaşımı sağlayacak,güzergahın yol açılması ve istinat İhata duvarı yapımına başlanmış olup, yol kaplaması da dahil en kısa sürede bitirilecektir. Söz konusu acil ambulans yolunun açılması için tarafların anlaşmasına katkı koyan Ak Parti Almus İlçe Başkanımız Şeref Yılmaz beye, yol güzergahına rastlayan parsel maliklerinden yolun açılmasına muvafakat gösteren özel mülk sahiplerine hemşehrilerim adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin.”dedi.

Yeni açılacak yolun ilçemize kazandırılmasında emeği olanlara teşekkür ediyor, yolun ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.