ALMUS AKPARTİ 6.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI…

Akparti Almus 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı Almus Belediyesine ait Süleyman Arslan Parkı Sosyal tesislerinde Tokat İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Akparti Tokat Milletvekilleri Celil Göçer, Yusuf Beyazıt, Zeyit Arslan,Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Tokat il Başkanı Metin Polat, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan,  Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer,Tokat Akparti Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Tokat Akparti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Özdemir, MHP Almus İlçe Başkanı Mehmet Arslantaş, Erbaa Akparti İlçe Başkanı Abdullah Ay, Niksar Akparti İlçe Başkanı Kemal Kaya, Erbaa Akparti İlçe Başkanı Mustafa Kök, Pazar Akparti İlçe Başkanı Celal Akın, Reşadiye Akparti İlçe Başkanı Sefa Yiğit, Başçiftlik Akparti İlçe Başkanı Kemal Güler’in katılımı ile yapıldı.

Toplantı ekseriyetin bulunduğu hazirun cetvelinden tespit edilerek divan kurulu oluşturulması ile başlandı. Divan Başkanlığına Akparti Tokat Teşkilat Başkanı Muhsin Kurulay, Lütfi Önder, Nebahat Akkan, ve Ahmet Çiğdem seçilkdi. Saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda Akpartinin kuruluşundan bu güne kadar yaptığı faaliyetleri gösteren mini bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Sırası ile Akparti Almus İlçe Başkanı Şeref Yılmaz, Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Tokat Akparti İl Başkanı Metin Polat,Akparti Tokat Milletvekilleri Celil Göçer, Yusuf Beyazıt ve Zeyit Arslan birer konuşma yaptı. Görevi icabı yurt dışında bulunan Akparti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Başbakan Binali Yıldırım’ın kongre dolayısı ile gönderdiği telgraflar okundu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı katılımcılara sinevizyon gösterisi olarak izletildi.

Toplantı sonrasında Tokat Milletvekilimiz Zeyit Arslan’a ilçemiz kadınları doğal gaza kavuşabilmek için ilçe içerisinden topladıkları 1000 den fazla imzalı dilekçeyi verdiler. Zeyit Arslan bu konuda elinden gelen tüm çabayı sarfedeceğini söyledi.

Seçimlerde toplam 235 delege oy kullandı. Tüm oyları alan tek aday Şeref Yılmaz ve ekibi seçimi kazandı buna göre Akparti İlçe Yönetim Kurulu Asil ve yedek üyeleri  aşağıdaki şekilde oluştu.

ASİL ÜYELER

• HÜSAMETTİN DOĞAN