AKPARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HARUN KARACA İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ…

Kendisi Zileli olan Akparti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, Akparti Tokat İl Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu ve Kanal 7 de yayınlanan “Önden Gidenler” programının sunucusu  Ömer Döngeloğlu ilçemizi ziyaret etti. Almus’u ziyaretinde Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Akparti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör, Akparti Kadın Kolları Başkanı Nebahat Akkan, Akparti Almus Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Çiğdem tarafından karşılanan  Akparti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, Akparti Tokat il Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, Akparti Zile İlçe Başkanı Dursun Güzel ve Kanal 7 de yayınlanan “Önden Gidenler” programı sunucusu Ömer Döngeloğlu buradan Ormandibi Kasabasına geçti.  Ormandibi Kasabasında Belediye Başkanı Alaattin Dikmen tarafından karşılanan misafirlere çay ve ayran ikram edildi.Misafirler Cuma Namazını Ormandibi kasabasında kıldıktan sonra ilçemizden ayrıldı.