AK PARTİ İL BAŞKANLIĞININ AYLIK TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI…

AK Parti İl Başkanlığınca aylık olarak düzenlenen toplantıya Almus Belediye Başkanlığı ev sahipliği yaptı. AK Parti Tokat il başkanı Avukat Eyüp Eroğlu başkanlığında Almus Beldiyesi Sosyal Tesislerinde saat 10.00 da başlayan toplantıya AK Partiden seçimi kazanan Tokat Belediye Başkanı Doç.Dr Adnan Çiçek, Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Turhal Belediye Başkanı Ali Göze, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ile AK Partili Belde belediye Başkanlarının tamamı, İl Genel Meclisi Üyemiz Yıldıray Yılmaz, AK Parti Almus İlçe Başkanı Ramazan Armağan, Almus Beldiyesi Meclis Üyeleri Rasim Demirci, Mustafa Cihangir, Yüksel Mırzaoğlu, Hayrettin Dönmez, Abdullah Aybek, Tuğrul Karabay katıldı. Toplantıdan sonra ilçemize gelen misafirlere Almus Süleyman Arslan Parkında öğle yemeği verildi. Almus Süleyman Arslan parkı yanında bulunan ve halen yapımı devam eden Yüzme Havuzunu, Halı sahayı ve Belediyeye ait Sosyal tesisleri gezen misafirler buradan Harami Yaylasına geçti. Burada çay ikramı yapıldı. Belediye başkanımız tarafından ağırlanan ekip ilçemizden ayrılırken gösterilen ilgi ve alakadan ötürü Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerine teşekür ederek ilçemizden ayrıldılar.