İLÇEMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI…

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçemizde yapılan törenlerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Almus İmam Hatip Ortaokulu ve Almus Çok Programlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri şehit olan öğretmenlerimiz için okunan Hatimlerin duasını Almus Merkez Camiinde Cuma Namazı öncesinde yaptı. Saat 13.30 da Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan resmi kutlamalar Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda devam etti.

Kutlamalara Kaymakamımız Hamza İnam, Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Recep Erol, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Almus MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih POLAT, Almus Ak Parti İlçe Başkanı Şeref Yılmaz, Almus Emniyet Amir V. Veysel Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yıldız,  ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı. Konferans Salonundaki kutlamalara Atatürk ve şehitlerimiz anısıana bir dakikaklık saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Günün anlamını anlatan konuşmalar öğretmenler Olcay Köybaşı, İdris Demir, ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yıldız tarafından yapıldı.

Günün anısına öğrenciler tarafından şiirler okundu. Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Zeynep Acar “Seninle her mevsim bahar öğretmenim” büyük beğeni aldı.

İlçemizde görev yapan stajyer öğretmenlere yemin töreni yapıldı.

Müzik Öğretmenleri Eyüp Aladağ ve Melahat Ümit Gürbüzer yönetiminde müzik dinletisi ile sona erdi.

Kutlamalar sonunda  İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam tüm öğretmenler adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yıldız’a , Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ‘da  Tarih Öğretmeni Şerife Şermin Bulut’a  gül takdim etti.

 

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Top