6.DİKİLİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

6. Dikili Yayla Şenlikleri bugün yapıldı. Dikili Kasabası yaylasında yapılan şenliğe Tokat Vali Vekili Şükrü Çakır, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Almus Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb Kadri Subaş, Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, İlçe Emniyet Amiri Kamil Sezer,Almus Sağlık Grup Başkanı Dr.Özgür Güney ,Bağtaşı Belediye Başkanı Mehmet Taşkıran, Gölgeli Belediye Başkanı Salih Aykurt, Görümlü Belediye Başkanı Erdoğan Çoban, Akarçay Belediye Başkanı İbrahim Salman, Cihet Belediye Başkanı Şenol İskender, Çevreli Belediye Başkanı Abdullah Cabadan Ataköy Belediye Başkanı Ali Sardoğan, Kınık Belediye Başkanı Kemteri Murat Kılıç Bağtaşı eski Belediye Başkanı Hüseyin Karadağ ve Dikili Kasabası eski Belediye Başkanı Duran Yurdakul katıldı.
Şenlikte Kemancı Hüseyin ve Nilüfer Sarıtaş Türk Halk Müziği konserleri ile katılanları coşturdu. Şenlik ağalığının yapılan açık artırma ile 21.000 YTl bedel ile Salih Yeter ‘e verildiği şenlikler Cazgırlığını Nazif Barutcunun yaptığı Karakucak güreşleri ile sona erdi.
Şenlikte dereceye giren güreşçiler
Minik 1