2011 YILI19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sabah saat 09.00 da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlandı. Almus Çok Programlı Lise öğrencilerinin katıldıkları program saat 10.00 da Almus Hükümet Konağı önünde yapıldı. Atatürk ve Türk Büyükleri adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenlerde Kaymakamımız Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Kadri Subaş, Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan vatandaşların ve öğrencilerin bayramlarını kutladı. Öğrencilerin şiir okumaları ardından Lise öğrencileri tarafından Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabı okundu. Öğrencilerin Gençlik Marşını Almus ÇPL öğretmeni eşliğinde okuması ardından 2010-2011 öğretim yılında başarılı öğrencilere ödülleri ile Tokat’ta dereceye giren ÇPL Güreş takımı antrenörü Hayati Karaca’ya plaket verildi. Almus ÇPL öğrencileri tarafından yapılan Geçit Resmi ardından törenler Almus ÇPL kız ve erkek öğrencilerinin hazırladıkları jimnastik hareketleri devam etti. Almus ÇPL öğrencilerinin finalde kutlamaya katılanların tümünün katılımı ile oluşturdukları bayrağımız kompozisyonu ayakta alkışlandı..