15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ KUTLANDI

Belediye Başkanımız konuşma yaparken..

15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü ilçemizde kutlandı. Almus Müftülüğünce 15 Temmuz 2019 günü Merkez Camiinde İkindi Namazı sonrasında şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasıyla başladı. Katılan cemaate tatlı ikramından sonra İlçe Kaymakamımız Haza İnam Belediye Başkanımız Bekir Özer İlçe Müftümüz Mustafa Şanver ve ilçe protokolü İlçemiz köylerinde şehit olan şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti.

Akşam saat 20 de Almus Hükümet Konağı önündeki kutlamalara Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Belediye Başkanımız Bekir Özer ve İlçe Kaymakamımız Hamza İnam burada birer konuşma yaptılar. Günün anlamına uygun şiirler okunduktan soınra ulusal medya kuruluşlarından yayınlanan 15 temmuz yayınları izlendi Saat 00.14 de ilçemiz merkez ve köylerinin camilerinden sela okunması ile program sona erdi.