1.ETAP TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLİYOR..

İlçemizde Almus Belediye Başkanlığı Ve TOKİ işbirliği ile yapılan 160 konutun teslimine 12 Temmuz 2010 tarihinde başlanıyor.Her gün iki blokun teslim edileceği konutların haksahiplerine teslim edilmesi beş gün içinde tamamlanacak.
TOKİDEN alınan bilgiye göre;

Konut teslimleri, ekte gönderilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde Üçer&Kaptaj İş ortaklığı tarafından gerçekleştirilecektir.
Konut teslimleri, Tokat Almus 1.Etap konutları şantiyesinde yapılacaktır. Konut alıcıları kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanması sağlanacaktır.
Program çerçevesinde başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecektir.
3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, daha önce T. C. Ziraat Bankası A.Ş’ye verilmiş olan talimatlar çerçevesinde KDV tahsil edilecek ve ödeme dekontu/faturanın bir örneği alıcıya verilecektir. Bankaca yapılacak KDV tahsilatlarının belli bir düzen içerisinde gerçekleştirilmesini sağlamak üzere konut alıcıları teslim tarihinden 1 gün önce ilgili Banka şubesine davet edilecektir.
Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı)
Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,
Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.
TOKİ den alınan bilgiye göre blokların teslim tarihleri aşağıdaki şekilde olacak…

Sıra No Teslim

Edilecek