İLÇEMİZDE DOĞALGAZ ŞEBEKESİ YAPIM İŞİNE BAŞLANDI..

İlçemiz doğalgaza nihayet kavuşuyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Programa alınan ilçemize doğalgaz getirilmesi bir adım ileriye taşındı. 28 Haziran 2019 tarihi itibarı ile ilçemizde doğalgaz çalışmalarına başlanılarak ilk kazma vuruldu. Doğalgaz Şebekesi yapım işini üstlenen firma yetkilileri şebeke çalışmalarının yıl içerisinde bitirilerek 2019 yılı içinde ilçede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesi verildi.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer “Söz verdiğimiz gibi doğal gazın ilçemize kazandırılmasında dağıtım firması ile yaptığımız görüşmeler sonucu ilk kazma vuruldu. İnşallah 2019 yılı içinde hemşehrilerimiz doğal gaz kullanımına başlayacak. Doğal gazın ilçemize kavuşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.