Günlük Arşiv: 10 Eylül 2019

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN AŞURE GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Bekir Özer Aşure günü nedeni ile sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı  Başkanımız mesajında “Muharrem ayı, Kur’an-ı Kerim’de kıymet verilen dört aydan biridir. Peygamber Efendimiz (SAV) Muharrem ayının değerini anlatmak için ondan “Allah’ın ayı” diye söz etmiştir. Hadis-i Şerifte Muharrem ayı için; “Allah’ın ayı” denilmesi bu ayın şerefine işaret içindir. Bu ayın en kıymetli günü de Aşure günüdür. ... Devamını Oku »

BAŞKANIMIZ YENİ ÖĞRETİM YILI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeni ile sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkanımız Özer mesajında “Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarına taşıyacak olan bir eğitim-öğretim yılı daha kapımızı çaldı. Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci için ders zili bugün çalıyor.Bu zil çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemliyse, çocuklarının daha iyi bir gelecekle buluşmasını isteyen anneler babalar içinde ... Devamını Oku »

İÇME SUYU ŞEBEKESİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI..

Karayollarının yol yapım çalışmaları nedeni ile içme suyu şebekesinde yapılan şebeke yenileme ve şebeke içerisindeki asbes boruların iptal edilerek poliüretan (PN10) borularla değiştirme işlemleri tamamlandı. yaklaşık bir gece ve gündüz süren çalışmalar sonunda İlçemize içme suyu yeniden verildi.  Konu ile ilgi olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer sosyal medya hesabından “Saygıdeğer hemşehrilerim. Öncelikle su kesintisinden dolayı göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZ 22.TOPÇAM ŞENLİKLERİNE KATILDI..

Tokat Valiliği ve Tokat Belediye Başkanlığınca düzenlenen 22. Topçam Şenlikleri Tokatta yapıldı. Şenliklerin 2. gününe Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğl’nun evsahipliğinde Akparti Tokat Milletvekili Avukat Mustafa Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekilimiz Yücel BULU Belediye Başkanımız Bekir Özer’de katıldı.22. Geleneksel Topçam Şenlikleribünyesinde Fener Alayı ve Cumhuriyet Meydanındaki hemşehrimiz sanatçı Osman ÖZTUNÇ Konseri ile Zafer Bayramımızda coşku ile bir araya ... Devamını Oku »

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI…

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde yapılan törenlerle kutlandı. Atatürk ve Türk Büyükleri için saygı duruşundan sonra Atatürk büstüne çelenk konuldu. Günün önemine binaen yapılan konuşmaların ardında İlçemiz Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan makamında tebrikleri kabul etti.  30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Bekir Özer Sosyal Medya hesabından “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KORE GAZİSİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI..

İlçemiz Kınık Beldesinde yaşayan Kore gazimiz İbrahim Aydın 89 yaşında tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu. Tokat CHP Milletvekili Kadim Durmaz ve Belediye Başkanımız Bekir Özer’inde katılmış olduğu Askeri Tören ile son yolculuğuna Kınık beldemizde uğurlandı. Değerli Kore Gazimiz İbrahim AYDIN amcamız’ a Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.   Devamını Oku »

TOKAT MİLLETVEKİLİMİZ MUSTAFA ARSLAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ..

  Ak Parti Tokat Milletvekili Sayın Mustafa ARSLAN, Akparti Tokat İl Başkanı Metin POLAT, Çevreli Belediye Başkanımız Sadi Ertan SOYSAL, İl Genel Meclis Üyemiz Hayri UÇAR, Akparti Almus İlçe Başkanı Engin AYBEK, önceki dönem Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN, Akparti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa ÇAKIR, Almus Akparti Gençlik Kolları Başkanı Erkan TAN belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız ... Devamını Oku »

İLÇE KAYMAKAMIMIZI UĞURLADIK…

Kaymakamlar Kararnamesi ile Kars İli Susuz İlçesi Kaymakamlığına atanan İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam’ı uğurladık. Kaymakamımızın vedası nedeniyle Belediye Başkanımız Bekir Özer Sosyal medya hesabından “İlçe Kaymakamımız Sayın Hamza İNAM beyefendinin Almus RY Tufantepe Butik Otel ve Restorandaki veda yemeği programında Kaymakamımızla duygulandık. Kısa süre içinde birbirimize çok alışmıştık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim, Uzaklar sadece mesafedir, gönüller bir oldukça” ... Devamını Oku »

Top