25 GENÇ EMNİYETÇİYE ÖDÜLLER VERİLDİ..

İlçemiz Emniyet Müdürlüğünce bu sene tekrar hayata geçirilen Genç Emniyetçiler projesine İlçemiz Çok Programlı Lise, Atatürk İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet ilköğretim Okulundan 25 öğrenci katılıyor. İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından uygulanmaya konulan projenin genel amacı gençlerimizin Eğitim, Kültür ve Spor  alanında gelişmelerine katkıda bulunmak. İlçe Emniyet Amirliğinde 25 Genç Emniyetçi ile beraber olan İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş bu tür projelerin İlçe Kaymakamlığınca sürekli olarak destekleneceğini söyledi. Emniyet Amirliğinde İlçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş,İl Emniyet Müdür Yardımcımız Raşit Poyraz, Garnizon Komutanımız J.Binbaşı Kadri Subaş, Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan,Cumhuriyet Başsavcımız Adem Babacan,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Yıldız,Halk Eğitimi Merkezi Müdürmüz Nuri Yüzer, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Develi, Atatürk ilköğretim Okulu Müdürü Ali Eroğlu, Cumhuriyet ilköğretim Okulu Müdürü H.Hüseyin Alsancak, Cumhuriyet YİBO Müdür Yardımcısı Abdullah Arıkan öğrencilere eşofman, ayakkabı, kitap ve Genç emniyetçilere Kimlik Kartı verdi. Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Genç Emniyetçiler projesinde yer alan öğrencilere haftanın Pazartesi ve Çarşamba günleri bir saat Belediyeye ait halı sahayı ücretsiz olarak tahsis ettiğini söyledi.
İlçemizde bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz.