Günlük Arşiv: 7 Nisan 2020

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BERAT KANDİLİ MESAJI YAYINLADI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı Başkan Özer mesajında “Maneviyat duygularımızı en üst düzeyde yaşayacağımız bu mübarek gecenin; virüsten kurtuluşa, sağlığa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, İslam âleminin ve tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni kutluyorum.” dedi. Devamını Oku »

BAŞKANIMIZ PAZAR YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU..

Ülkemizde hızla yayılan Koronavirüse karşı İlçemizde tüm tedbirleri kapsamında ilçemizde kurulan pazaryeri İçişileri Bakanlığı genelgelerine uygun olup olmadığını almaya devam ediyoruz. Bugün kurulan Salı pazarımızda Zabıta Ekiplerimiz pazar girişini ikiye bölerek tek girişten eldiven, maske ve dezenfekte ile Halk Sağlığı görevlilerimizde ateş ölçümü ile yine tek girişten kontrollerini yapmaya devam ediyor. Tüm çalışanlarımıza kolay gelsin, Esnafımıza’da hayırlı işler diliyorum. Allah’ın ... Devamını Oku »

BAŞKANIMIZ MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYINLADI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer Beraat Kandili nedeni ile Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkan Özer mesajında “Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan Miraç Kandiline erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Miraç bir yükseliştir, bir hedeftir. Bu mübarek gecede yüce dinimiz İslam’ın ’yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ prensibini hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoş görü ... Devamını Oku »

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MESAJ YAYINLADI..

  Belediye Başkanımız Bekir Özer Çanakkale Şehitleri için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı Başkan Özer mesajında “Bugün Tarihe altın harfler ile yazılan Çanakkale Zaferimizin yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.Çanakkale; “Ben size Taarruzu değil,Ölmeyi emrediyorum.” Emrini veren eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyaya Askerlik ve Komutanlık sanatını öğrettiği yerdir.Bugün 105 Yıl önce kendilerini dünyanın en kuvvetli ve mağrur ... Devamını Oku »

SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Tokat’ta yapılacak olan bölge şampiyonasında İlimizi temsil edecek Atletizmde U12 – U14 İl seçmesinde 1.olan Elmas Şahin, 2.olan Ümmühan Balcı 4.olan Sıla Erbil, Küçük kızlarda 3.olan Irmak Bay, Haziran ayında yapılacak U15 Türkiye Güreş Şampiyonasına katılacak olan Türkiye Şampiyonu Samet Yılmaz ile Yunus Emre Erkmen ve sporcularımızın hocaları Gençlik Spor İlçe Müdürümüz ile  Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI..

Belediy e Başkanımız  İdlib ‘de Şehid olan  Piyade Uzman  Çavuş Adem AKIN’ı bugün Merkez Uğrak köyünde öğle namazına katıldı. Belediye Başkanımız sosyal medya hesabından “Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet,kederli Ailesine başsağlığı diliyorum, Milletimizin başı sağ olsun” dedi. Devamını Oku »

HÜSEYİN AKBAŞ ANMA TÖRENLERİ YAPILDI

Dünya şampiyonu milli güreşçi Hüseyin Akbaş, vefatının 31. yıl dönümünde memleketi Almus’un Çevreli beldesinde anıldı.Şampiyon Hüseyin Akbaş’ın mezarı başında düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çevreli Belediye Başkanı Sadi Ertan Soysal ve şampiyon güreşçi Hüseyin Akbaş’ın kızı Semra Akbaş Esen ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim okunarak merhum Hüseyin Akbaş  için dua edildi.Vali Dr. ... Devamını Oku »

Top