ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ÖLÜMÜNÜN 81.YILINDA ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete yolculuğunun 81. Yıldönümü nedeniyle ilçemizde düzenlenen anma programı, 10 Kasım Cuma günü saat 09.00’ da İlçemiz Kaymakamı Emre Cifci ve Belediye Başkanımız Bekir Özer’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda devam eden anma programı, Kaymakamımız Sayın Emre ÇİFCİ, Belediye Başkanımız Bekir Özer ve protokol üyeleri, ilçemizdeki siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.10 Kasım nedniyle Belediye Başkanımız Bekir Özer sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81.yıl dönümünde, özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz.” dedi.