TOKAT KADIN SANAT GRUBU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Tokat Kadın Sanat ve Kültür Grubu olarak ilçemize bir gezi düzenledi. İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak hem Belediye Başkanımız Bekir Özer’e a hayırlı olsun ziyareti yapmak hem de grup olarak güzel vakit geçirmek amacı ile saat 09:30 da  Almus’a geldi. Gurup ilçemizde yeni bir yüz ile faaliyet göstermeye başlayan Şehr i Sefa da kahvaltı yaptı. Daha sonra yapılan tekne turu ardından Belediye Başkanımız Bekir Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanımız projelerini gelen misafirlere anlattı. Belediye ziyareti ardından Almus Belediyesi Selaleli parkta vakit geç

iren misafirler Tufantepe Öğretmenevini ziyaret ederek her ay düzenli olarak yaptıkları etkinliklerden birini burada gerçekleştirdi. Daha sonra Şehri sefaya yemek için dönen grup tekne turu ardından ilçemizden ayrıldı.Gezi boyunca yöremiz insanı Aşık Eşref Tonbuloğlu misafirlerimize eşlik etti.