SICAK YEMEK AHÇILIK KURSU SONA ERDİ

Almus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan Sıçak Yemek Ahçılık Kursunu tamamlayan 14 kadın 42 kursiyer İlçe Kaymakamımız Tolga Toğan Belediye Başkan Vekilimiz Tural Karabay ve İlçe daire amirlerinin katıldığı Almus Belediyesi Süleyman Arslan Parkı içinde bulunan Belediye sosyal Tesislerinde yemekli belge dağıtım töreni ile kurslarını tamamladı. Kursiyerler kendi hünerlerini göstererek hazırlamış oldukları yemekleri misafirlere ikram etti.Mustafa Şahin’in usta öğretici olarak görev yaptığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan ve 210 saat süreli kursu başarı ile bitiren kuyrsiyerlere yemek pişirmenin yanında sofra adabı konusunda da dersler verildi. İlçe Halk Eğitimi Müdürü Muhittin Güleç açılan bu tür kurslar ile amacın kalifiye adam yetiştirmek olduğunu ve bu kursun tamamen istihdama yönelik olduğunu söyledi.Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün bu tür istihdama yönelik kurslarının devamını diliyoruz..