MÜJDE; İLÇEMİZE DOĞAL GAZ’A KAVUŞUYOR…

İlçemiz sonunda doğal gaz ‘a kavuşuyor.  Ak Parti ilçe teşkilatının 6. Olağan Genel Kurul toplantısında ilçeden doğal gaz talepli 1000 den fazla imzalı dilekçenin Tokat Milletvekilimiz Zeyit Aslan’a verilmesinden sonra 18 Ocak 2018 günü müjdeli açıklamam Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’dan geldi. Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Bugün ilçemiz Almus’ta olağanüstü bir gün daha yaşanıyor.Görmek istemeyenler için bir şey ifade etmese de; 15 yılı aşan iktidarımızda ülkemiz genelinde; önceki dönemlerdeki, sağlık, eğitim ,ulaşım alanındaki hizmetlerin toplamından kat be kat daha fazla yapılan hizmetlerden ilçemizde nasibini almış olup; Bugünde küçük İlçemizin gelişmişliği ve kalkınmışlığına; İnsanımızın özlemi olan ve gelmesi imkansız denilen Almus ‘umuzdaki ilklerden bir hizmet daha hayata geçiyor. Vekilimiz Zeyit Aslan’ın Beyin ısrarlı takibi ile İlçemize doğal gazın getirilmesi çalışması sonuçlandırılmış olup,bu çerçevede ilimizdeki doğal gaz dağıtım şirketi AKSA firmasının Amasya-Tokat İşletme Müdürü Mustafa Karabacak beyin de dahil olduğu, Belediye Meclis ‘imizin bugünkü olağanüstü toplantısında aldığımız kararla Doğal gaz şebekesinin yapılması sırasında altyapıda sebebiyet verilebilecek zarar ve ziyan bedelinin istenmeyeceği taahhüdü verilmiştir. Doğal gaz kullanımının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, ilçemize getirilmiş diğer hizmetlerde olduğu gibi, ısrarlı takibi ile doğal gazın getirilmesini sağlayan başta vekilimiz Sayın Zeyit Aslan’ a ve katkısı olan herkese hemşehrilerim adına minnet ve Şükran’la saygılarımı sunuyorum.” dedi.

2 yorum

1. GÜZEL MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN .ÇOK BÜYÜK YATIRIM VE HİZMET .DOĞALGAZ İLE İLÇEMİZE KAT VE KAT DEĞER KATACAKTIR YILLARDIR BEKLEDİĞİM HABERDİ EMEĞİ GEÇENLERE BAŞTA VEKİLİMİZ ZEYİT ARSLAN A BAŞKANIMIZ H.HÜSEYİN ARIKAN BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER……MÜJDE BU BENCE .DOĞAL GAZ TEMİZLİK VE EKONMİ .AÇISISINDAN İNSANLARA BÜYÜK KOLAYLIK

2. ÖZDEMİR MERCANKAYA

artık almusta refahtan nasıibini almalıdır.doğalgaz hava kirliliğinin önüne geçer ve vatandaşı rahatlık verir.