MÜJDE.. İLÇEMİZDE DOĞAL GAZ GETİRİLMESİ İLE İLGİLİ SON ADIMLAR ATILIYOR..

Müjde… Artık İlçemizin de doğal gaz kullanımı için gerekli son adımlar tamamlanmış olup bu çerçevede Almus Belediyemizle, Amasya -Tokat Bölgesi Doğalgaz Dağıtım Şirketi arasında sözleşme imzalandı.Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan “İmzalanan sözleşme çerçevesinde Belediyemiz yükümlülüğünde olan; ilçemizdeki abone tespit çalışmaları bitirilmiş olup, kesin abone sayısı yetkili firmaya teslim edilmiştir.

Bu veriler çerçevesinde yetkili firma tarafından ilçemizin doğalgaz ana arter belirleme çalışmaları devam etmektedir. Yapılan planlamaya göre 2019 yılının şubat-mart aylarında kazı çalışmalarına başlanacağı ve kazı çalışmaları ile birlikte yerleşim merkezinde boru döşeme çalışmalarının 2019 Ağustos-Eylül aylarında bitirilmesinin planlandığı bunu takiben de abonelik sözleşmelerinin yapılmasıyla birlikte doğalgazın konutlara bağlanmasıyla İlçemizde 2019 Yılı Kasım-Aralık aylarında doğalgaz kullanımına geçilmiş olacaktır. Doğalgazın Almus ‘umuza getirilmesine katkı koyan tüm vekillerimize İl Başkan’ımıza, İlçe Başkanımıza, hemşerilerim adına teşekkür ediyorum ” dedi.

dav