İLÇEMİZE 7-10 BİN TONLUK MEBRAN HAVUZ YAPILIYOR.

İlçemizin arazilerinin sulanması amacı ile 7-10 bin tonluk mebran sulama havuzu yapılıyor. Tokat il Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünce ihalesi yapılacak olan sulama havuzunun yeri için Amasya Orman Bölge Müdürlüğünden alınan izin sonrasında havuz yerinin hazırlanması İlçe Özel İdare Müdürlüğü araçları kullanılıyor. Havuz yeri hazırlandıktan sonra ihalesi yapılacak olan havuzun harfiyatının alınması Almus Belediyesi olarak iş makinaları ve kamyonlarla Özel İdare Müdürlüğüne destek veriliyor. Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer Sosyal Medya hesabından “Almus Kadivakfi yoluna yapılacak olan ve Almus un arazi sulama suyunu karşılayacak havuz çalışmalarımız son hız devam etmektedir. Fedakarca çalışan arkadaşlara hemsehrilerim adina tesekkur ederim.” dedi.