İLÇEMİZ KAYMAKAM VEKİLİ GÖREVİNE BAŞLADI..

105. Dönem Kaymakam Adaylarının kura çekilişi sonucu İlçemiz Kaymakam Vekilliği görevine atanan Emre Çifci 28 Ekim 2019 günü ilçemizdeki görevine başladı. İlçe Kaymakamımızın göreve başlaması nedeni ile Belediye Başkanımız Bekir Özer Kaymakamımız Emre Çifci ‘ye hoş geldin ziyaretinde bulundu. Kaymakamımız Ekrem Çifci’ye  ilçemize hoş geldin diyor yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Almus Kaymakam Vekilliği görevine atanan Emre Çifci 1992 Ordu İli Ünye İlçesinde doğdu. Orta ve lise tahsilini Ünye’de tamamladı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümündeki eğitimini 2016 yılında tamamladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını  kazanarak 24 Temmuz2017 yılında Osmaniye Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kaymakam Refikliği stajını Kahramanmaraş Elbistan ve Çanakkale Lapseki İlçelerinde tamamladı. Daha sonra Çorum-Kargı Kaymakamlığına vekalet etti. Kaymakamlık kursunu tamamlayarak 105. Dönem Kaymakam Adaylarının kura çekilişinde Almus ilçesine vekaleten atanmıştır.

8 ay süreyle Paris’te Fransızca dil eğitimi aldı ve Fransız devlet yönetimiyle alakalı incelemelerde bulundu.

İleri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir.