İÇME SUYU ŞEBEKESİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI..

Karayollarının yol yapım çalışmaları nedeni ile içme suyu şebekesinde yapılan şebeke yenileme ve şebeke içerisindeki asbes boruların iptal edilerek poliüretan (PN10) borularla değiştirme işlemleri tamamlandı. yaklaşık bir gece ve gündüz süren çalışmalar sonunda İlçemize içme suyu yeniden verildi.

Konu ile ilgi olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer sosyal medya hesabından “Saygıdeğer hemşehrilerim. Öncelikle su kesintisinden dolayı göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederim. Ayrıca dün 07.09.2019 tarihi saat beş itibari ile başlayan şebeke çalışmamız bugün 08.09.2019 saat yedi itibariyle arkadaşlarımızla hep birlikte yaptigimiz ozverili bir çalışmayla son bulmuştur . Saat yedi itibari ile şebekeye suyumuz verilmiştir. Gösterdiğiniz anlayıştan dolayi tekrar teşekkür ediyor iyi günler diliyorum.” açıklamasını yaptı.