GAZİOSMANOPAŞA REKTÖRÜ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ..

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Şahin, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kenan Kara ile ilçemizi ziyaret etti. İlçe Kaymakamız Ahmet Odaba’ı makamında ziyaret eden Rektörümüz bir süre ilçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş ile görüştü. Buradan İlçemiz Kaymakamı ile Almus Belediye sine geçen Rektöürümüz Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan karşılayarak Başkanlık Makamında bir süre görüştüler.
Gaziosmanpaşa Üniversiyesi Rektörü Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş,Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Rektör Yardımcısı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kenan Kara ile birlikte 01 Nisan 2011 tarihinde geçici kabulü yapılan Almus Meslek Yüksek Okulu binasında incelemeler yaptı.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Kenan Kara burada yaptığı açıklamada Almus Meslek Yüksek Okuluna Çevre Koruma bölümüne 30, İşletme Yönetimi Bölümüne 30, Ormancılık bölümüne 40 kişi olmak üzere toplam 100 yeni öğrenci alınacağını diğer bölümlerin açık olmasına rağmen öğretim elemanı olmayışı nedeniyle bu yıl YÖK tarafından öğrenci alınmayacağını söyledi. Halen Almus Meslek Yüksek okulunun geçen yıldan 70 civarında öğrencisi olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Kara Su Ürünleri bölümüne bu yıl öğrenci alınmayacağını söyledi.