EKİN TV İLÇEMİZDEN CANLI YAYIN YAPTI…

Ekin TV ilçemizde düzenlenen Yöresel Türküler Kardeşlik Gecesini canlı olarak yayınladı. Almus Kaymakamı Ahmet Odabaş, Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Almus Jandarma Komutanı J.Binbaşı Kadri Subaş,İl Genel Meclisi Üyemiz Ercan Gürer, Akarçay Belediye Başkanı İbrahim Salman, Cihet Belediye Başkanı Şenel İskender, Çevreli Belediye Başkanı Abdullah Cabadan, Dikili Belediye Başkanı Ömer Yeter, Gölgeli Belediye Başkanı Salih Aykurt, Görümlü Belediye Başkanı Erdoğan Çoban, Ormandibi Belediye Başkanı Alaattin Dikmen, Akparti Tokat İl Başkanı Avukat Eyüp eroğlu, Akparti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör, CHP Almus İlçe Başkanı Neşet Güler katıldı.

Sunuculuğunu Üsük’ün (Hüseyin Yıldırım) yaptığı gecey solist olarak Veysel Aksoy, Duygu Aksoy, Kemancı Hüseyin, Servet Şahin, Yeliz ve Deniz Kardeşler ile davul zurna ekibi olarak Rafet Duman katıldı. Bir bölümü Ekin Tv den de canlı olarak yayınlandı.